Genom Mina Ögon...

Genom Mina Ögon...

Läs eller kryssa

De texter du kan finna här är MINA synpunkter, funderingar och skildringar och åsikterna är mina. Kan du inte acceptera det står det dig helt fritt att använda krysset i högra övre hörnet.

Jag respekterar om du inte tycker samma som mig och kräver att du även respekterar mina åsikter. Gillar du det inte..? Använd krysset direkt!!

Vill även tillägga att de bilder jag använder är till 99,9% mina egna skapelser och därför får du INTE kopiera något. Gillar du någon bild så kontaktar du mig genom en liten kommentar så kanske vi kan lösa något!

Träning...

TankarPosted by Lady Yuna Wed, February 02, 2011 20:27:43
Ja nu har jag äntligen börjat arbetsträna. Jag fick plats på biblioteket till min stora glädje och jag kan redan säga att jag stortrivs. Att lära sig de olika delarna som det faktiskt består av är högintressant. Allt ställs i ett system som kallas SAB systemet och det består av olika bokstavskombinationer som inte är logiska men spännande och utmanande att lära sig. Att läsra sig att registrera återlämnade böcker var även det lika kul och spännande. Lite olika system även där och det beror på om böckerna är reserverade, skall till annat bibliotek osv. Än så länge har jag hängt med med bravur smiley och eftersom jag är såpass snabblärd så är handledaren naturligtvis mäkta imponerad och det gör mig stolt och glad. Om jag nu håller kroppsligen så är nog detta vad jag vill göra efter omskolning.

We´ll se...