Genom Mina Ögon...

Genom Mina Ögon...

Läs eller kryssa

De texter du kan finna här är MINA synpunkter, funderingar och skildringar och åsikterna är mina. Kan du inte acceptera det står det dig helt fritt att använda krysset i högra övre hörnet.

Jag respekterar om du inte tycker samma som mig och kräver att du även respekterar mina åsikter. Gillar du det inte..? Använd krysset direkt!!

Vill även tillägga att de bilder jag använder är till 99,9% mina egna skapelser och därför får du INTE kopiera något. Gillar du någon bild så kontaktar du mig genom en liten kommentar så kanske vi kan lösa något!

Fredag och väntar och längtar...

TankarPosted by Lady Yuna Fri, January 21, 2011 20:56:06
Japp

Fredagen har anlänt och jag har varit på mötet på biblioteket i Vedum.
Mötet gick bra och vi fick en toppenkontakt direkt tycker jag. Upplägget på hur det är utformat i olika avdelningar visades och hon uttryckte att det kanske vore önskvärt att kunna skärma av barnhörnan lite mer än nu och jag har väl en del idéer om hur det skulle kunna göras. Det kommer att bli en spännande tid och jag hoppas att min kropp håller så att det går att öka timmarna kanske.. vem vet?!

Jag har ju så mycket idéer om vad man kan göra och hur det skall genomföras att jag måste lägga in en broms... jag vill ju inte ge bort alltför mycket om jag inte får vara kvar men lagom så att de skall se vad de missar om de inte vill ge mig en chans.. ;)

Jag har fortsatt trimningen av mina jyckar så idag är ThunderStrucks rygg och svans klar samt Whole Lott´a Rosies rygg. Plockar mer på henne imorgon eller så eftersom hon är så ynklig när det måste göras. Satt och lyssnade med ett halvt öra på radion och fick höra en gammal goding som jag inte hört på många år.. det är en låt som jag verkligen älskar så jag letade upp den på youtube och här kommer länken... håll till godo!!http://www.youtube.com/watch?v=xWpEAzEEhhINu inväntar jag älsklingen som varit ute på våra och Norges vägar hela veckan. Skall bli skönt att få hem honom över helgen.

Loads of Love!!!